Dag 18 - ridit Angus + rätt mycket bilder

Hej! Idag har vi bekantat oss med stället typ, inte gjort speciellt mycket. Blev vän med en gris haha, den gav mig en hjärtattack när den bara var runt hörnet och den va inte liten heller... Men det va okej hahah och den var gosig! Vildsvinet hade läskiga betar eller vafan det heter.. Bilder på Alla djur kommer upp. 
Men sen kl 3 red jag ut, fick välja häst eftersom det bara var jag som skulle med haha. Valde Angus såklart, hade honom alla gånger förra året och jag bara älskar den typen av häst! <3 han är så fin! Men ja vi red ut i 2 h och i alla gångarter. Mycket galopp, vi galopperade på smala svängiga stigar där jag inte hade vågat riskera galoppera på med Marcolio, men dessa hästar har alltid gått i skogen (de flesta hästar är uppfödda på gården, inkl Angus). 
Hästarna är skitcoola med allt naturligt, men när det dyker upp typ ett hus eller byggnad i skogen blir ibland (iaf Angus) rädd haha.
Men det gick bra att rida, han har sån stor halvblodsgalopp (hans pappa är halvblod och mamma russ) som är fett skumpig och känns som en stor häst. Han är väldigt mycket häst, maffig och väldigt "på" när man ska börja galoppera. Ökar direkt när man släpper efter på tyglarna och som sagt så stor galopp att man måste kämpa för att inte studsa iväg som en studsboll över halsen XD sadeln åkte på snedden efter första galoppen, det va lite stört att upptäcka det när man galopperar, det blev bättre när jag spänt den men den ville åka lite på sne ändå. 
När vi va tillbaka svampade vi av o släppte ut i hagen. Vem rullar sig? Jo Angus! ;) det va nog skönt, för han blev svettig :p.
Så har vi åkt och handlat och ätit pizza till middag. Har på riktigt nördat Hay Day när jag inte varit ute på gården.
 Älskar såna här ställen, skulle älska o bo på såna här ställen med massor av djur :)))
Ses imorgon! Här är lite bilder från idag.

The vildsvin (som faktiskt är fett söt och fråga inte vad den gjorde mot stubben, för det va snuskigt) 
Griskompis
En box full av lättskrämda grisar (antingen minigrisar eller ungar, vet fan)
Laman är livsfarlig, den fick syn på oss utanför hagen och på riktigt sprang så jävla fort den kunde fram till oss och försökte spotta på oss hahaha, sen bara står den och tittar på oss. Den är jätteläskig XD 
Finaste Angus <3
Kort fakta om hnm för tror inte ni bryr er så mycket; halvblod/russ, född 2000 eller 1999 tror jag, D-ponny, fux, och mycket häst, pigg och stark och hatar när man skrittar på korta tyglar. Då drar han ner huvudet och tycker tyglarna ur handen på en. Lättarbetad och mjuk, gosiiiiig och gillar att busa lite i galoppen x) 

Vacker hög med ätande hästar 
Läskig påfågel
Min åsnekompis sen förra året x)

Blev lite långt och lite för mycket bilder :3 hahah.. Hejdåå! 

amandassummer.blogg.se

Bloggar vanligtvis på: amandaek.bloggplatsen.se (detta är min blogg jag har över sommaren)

RSS 2.0